Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@03:44:23 GMT

گردشگری قشم در انتظار جام جهانی 2022 قطر

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۳۳۳۲۵

‌مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: جام جهانی 2022 قطر فرصتی مناسبی برای معرفی توانمندی های گردشگری ایران به دنیاست و باید از این رویداد بزرگ ورزشی برای بهره برداری اقتصادی و گردشگری استفاده کرد.

‌به گزارش ایسنا، ‌سیدمحمدامین جعفری حسینی در نشست هم اندیشی دانشجویان جزیره با مسئولین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: باید برای این اتفاق بزرگ ورزشی که میلیون‌ها گردشگر را به خاورمیانه می‌کشاند برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم سهم خود را از گردش مالی این رخداد به دست بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان رشد سریع کشور مالزی در صنعت گردشگری، افزود: مالزی با تکیه بر تاکتیک ها و تکنیک‌های دانش محور در کمتر از 20 سال جهش چشمگیری در گردشگری داشت و ما هم باید از این تجربه‌ها درس بگیریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم استفاده از توان دانشجویان در مستندنگاری اقامتگاه‌های بوم گردی را نخستین قدم در هم افزایی راهبران گردشگری جزیره و جامعه دانشگاهی دانست.

وی ادامه داد: هم اکنون 53 اقامتگاه‌های بوم گردی در جزیره زیبای قشم به گردشگران خدمات ارائه می‌کنند و به گفته معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تعدادی از این اقامتگاه ها جزو استانداردترین اقامتگاه‌های ایران هستند.

جعفری حسینی بیان کرد: با این وجود دانشجویان می‌توانند پس از شرکت در کارگاه‌های آموزشی و بررسی میدانی اقامتگاه‌ها به ما کمک کنند تا تمام این مراکز با استانداردهای روز دنیا منطبق کنیم.

وی ادامه داد: پس از اقامتگاه‌های بوم‌گردی، کیفیت ارائه خدمات در هتل‌های جزیره هم باید به استاندارد بین المللی ارتقا پیدا کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: یکی از اتفاقات مثبتی که نوروز امسال به وقوع پیوست افزایش مدت زمان ماندگاری مسافر در جزیره بود.

وی اظهار کرد: مدت زمان حضور مسافر در جزیره پارسال یک و 9 دهم روز بود در حالیکه این مدت در نوروز امسال به 4.8 روز رسید.

به گفته جعفری حسینی، این آمار بر اساس فاصله میانگین ورود و خروج مسافران در فرودگاه بین المللی قشم و خودرو ها در اسکله لافت- پهل تهیه شده است.

وی ادامه داد: افزایش زمان نگه داشت گردشگر در جزیره موجب چرخش بیشتر چرخ اقتصاد می‌شود و البته برای تحقق این موضوع باید زیرساخت‌های لازم فراهم باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم، مشارکت دانشگاهیان را راهگشای توسعه گردشگری مبتنی بردانش به عنوان موتور محرک چرخ اقتصاد جزیره دانست.

وی ادامه داد: مشارکت دانشجویان و استادان دانشگاه در توسعه گردشگری علاوه بر ایجاد دانایی که منجر به افزایش بهره وری و ارزش افزوده در این صنعت می‌شود، به حفظ محیط زیست هم کمک می‌کند.

حسینیجعفری گفت: گردشگری مبتنی بر دانش به عنوان یک صنعت سبز و بدون آلایندگی در جهان شناخته شده و سفره‌های مردم را پررونق می‌کند، توسعه آن باید به صورتی باشد که آسیبی به طبیعت وارد نشود و این سفره ها را به حفره تبدیل نکند.

نشست هم اندیشی دانشجویان و استادان دانشگاه جزیره با مسئولین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با محوریت« نقش دانشگاه در توسعه گردشگری جزیره» صبح امروز در مرکزبین المللی رشد قشم برگزار شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از برگزاری جشنواره چومچه خاتون در ۲۸ اردیبهشت ماه سال جاری در شهرستان کوثر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دهمین جشنواره چومچه خاتون یا طلب باران روز ۲۸ اردیبهشت ماه در شهر گیوی شهرستان کوثر برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره هر ساله و بر اساس یکی از آئین‌های ریشه‌دار استان برگزار می‌شود که امسال دهمین دوره آن همراه با معرفی سایر آداب و رسوم شهرستان کوثر و با برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل گردشگری و به منظور معرفی ظرفیت‌های گردشگری مناطق مختلف استان، جشنواره‌های متعددی را در نظر گرفته‌ایم که در همین راستا جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون در شهرستان بیله‌سوار و جشنواره غذاهای سنتی در شهرستان گرمی طی روزهای گذشته برگزار شد.

محمدی ادیب با اشاره به سایر جشنواره‌های پیش‌رو، ادامه داد: جشنواره طبخ آبزیان با همکاری اداره کل شیلات در شهرستان مشگین‌شهر و جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر، نیز برای روزها و ماه‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 751532

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی