Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قشم - ايرنا - پنج اقامتگاه بومگردي با هزينه 19 ميليارد و 700 ميليون ريال عصر شنبه با حضور مرتضي بانک، دبير شوراي عالي مناطق آزاد کشور در روستاهاي در جزيره قشم به بهره برداري رسيد.

به گزارش ايرنا، يک اقامتگاه بوم گردي در روستاي سهيلي با 2 ميليارد ريال هزينه بخش خصوصي و در فضايي به مساحت 400 متر مربع افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين اقامتگاه داراي 6 باب اتاق با ظرفيت پذيرش 60 مسافر از جمله اين اقامتگاه ها است که با افتتاح آن 10 فرصت شغلي مستقيم و 22 فرصت شغلي غير مستقيم ايجاد شد.
همچنين يک اقامتگاه و باغ سنتي ديگر نيز در روستاي سهيلي با سرمايه گذاري يک ميليارد ريالي بخش خصوصي و با وسعت يک هزار متر مربع به بهره برداري رسيد.
اقامتگاه مذکور 12 اتاق و ظرفيت پذيرش80 گردشگر دارد که با بهره برداري از آن براي 15 نفر به طور مستقيم و براي 35 نفر نيز به صورت غيرمستقيم اشتغال ايجاد شده است.
کاشانه- مهمان روستاي طبل نيز در زميني به مساحت پنج هزار و زيربناي 500 متر مربع، با هزينه اي بالغ بر 12 ميليارد ريال افتتاح شد.
اين مجموعه با 6 باب اتاق و 2 سال ظرفيت پذيرش 200 گردششگر را دارد و که 60 نفر به صورت مستقيم و غير مستقيم در آن فعاليت مي کنند.
اقامتگاه بوم گردي روستاي گوران نيز با يک ميليارد و 500 ميليون ريال هزينه بخش خصوصي با 7 باب اتاق و 2 کلبه چوبي در زميني به مساحت 2 هزار و 200 متر مربع و ظرفيت پذيرش 80 گردشگر آغاز به کار کرد و 72 نفر در آن به صورت مستقيم و غير مستقيم مشغول به کار شدند.
اقامتگاه روستاي هفت رنگو نيز با سه ميليارد و 200 ميليون ريال هزينه بخش خصوصي در زميني به مساحت هفت هزار متر مربع افتتاح شد.
اين اقامتگاه داراي 30 باب اتاق است که ظرفيت پذيرش 140 گردشگر در روز را دارد و با راه اندازي آن امکان اشتغال 60 نفر به طور مستقيم و 100 نفر به صورت غيرمستقيم در اين روستا فراهم شد.
با احتساب کاشانه مهمان هاي به بهره برداري رسيده، هم اکنون 83 کاشانه-مهمان در سطح جزيره قشم فعاليت مي کنند.
شهرستان قشم شامل جزيره هاي قشم، هرمز، هنگام و لارک با حدود 150 هزار نفر جمعيت در جنوب استان هرمزگان واقع است.
7500
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه قدیم شرق تهران نعطیل می‌شود/ جزییات

به گزارش خبرآنلاین ،پوریا علیمردانی در حاشیه بازدید خبرنگاران از پایانه شرق جدید، گفت: پایانه جدید شرق به صورت انسان محور در نظر گرفته شده و در این راستا اولین پایانه کشور است که این هدف را تا حدودی برآورده کرده است. این پایانه دوستدار خانواده است و در این مسیر فضاهای بسیار خوبی طراحی شده است.

ایسنا در خبری نوشت:وی افزود: پایانه شرق جدید جزو پروژه‌های قدیمی مدیریت شهری تهران است که از سنوات گذشته حدود دهه ۸۰ تجهیز کارگاه شده است، لذا قدمت زیادی دارد و سال‌ها روی آن کار شده اما به دلیل مشکلات متعدد و ابعاد پیچیده هیچگاه موفق به بهره برداری از آن نشده‌اند.

وی ادامه داد: در تلاشیم این پروژه را به سرانجام برسانیم و در پی آن پایانه قدیمی در محدوده خیابان دماوند جمع شود. در پایانه شرق جدید هم دسترسی برای مترو، اتوبوس و تاکسی پیش بینی شده است. در حقیقت در امتداد ایستگاه فرهنگسرا به عنوان توسعه این خط ایستگاهی برای پایانه شرق جدید در نظر گرفته شده است. در ترمینال غرب مسافت دسترسی به ترمینال درون شهری حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ متر است معضلی که در ترمینال جنوب هم وجود دارد اما در پایانه شرق جدید ایستگاه مترو زیر ساختمان ترمینال طراحی و در حال اجراست. خطوط تاکسی و اتوبوس نیز با دسترسی‌های با مسافت کم در این ترمینال در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان پایانه‌ها و پارک سوارهای شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: دسترسی‌های اصلی پروژه تسهیل شده و زیرساخت‌های لازم ایجاد شده است. در پایان تابستان با بهره برداری از پروژه به سمتی حرکت می‌کنیم که فرآیند جایگزینی ترمینال قدیم با پایانه جدید تکمیل شود. پیش‌بینی می‌شود سالانه حدود دو میلیون مسافر از طریق پایانه جدید جابجا شوند.

علیمردانی با اشاره به اینکه به دلیل مسائل مختلفی افتتاح این پروژه تا کنون چندین بار با تاخیر مواجه شده است، افزود: در برنامه داریم که فاز نخست این پروژه را در خرداد ماه سال جاری به بهره برداری برسانیم. همچنین در فاز دوم ساختمان آتش نشانی، اورژانس و زیرساخت‌های پشتیبانی تکمیل خواهد شد و البته در فاز نخست مترو به بهره برداری نمی‌رسد و کار با بی آر تی و تاکسی‌ها پیش خواهد رفت ولی از روز نخست بهره برداری فاز اول استقرار آتش نشانی، اورژانس و دستگاه‌های پشتیبان به صورت ایستگاه موقت انجام خواهد شد.

وی در خصوص دسترسی‌ها و ورود و خروج مسافرین به این پایانه گفت: خیابانی به صورت اختصاصی برای پایانه طراحی شده که برای خودروهای شخصی و اورژانسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیستم‌های اطفاء حریق و ایمنی در این پایانه پیش بینی شده و برای هر ساختمان امدادرسان یک ساختمان مجزا در این پایانه پیش بینی شده است.

علیمردانی تاکید کرد: پس از بهره برداری از فاز نخست ظرف حدود سه ماه پایانه قدیمی شرق بسته خواهد شد و به این ترتیب تا پاییز سال ۱۴۰۳ پایانه قدیم جمع‌آوری می‌شود. برای زمین پایانه قدیم نیز برنامه‌هایی برای مولدسازی از سوی شهرداری تهران در نظر گرفته شده است.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904407

دیگر خبرها

  • پایانه قدیم شرق تهران نعطیل می‌شود/ جزییات
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری